Horecava magazine

Horeca is een branche die zich blijft ontwikkelen en innoveren. Wil jij goed blijven in je vak, dan is het belangrijk om te blijven lezen, leren en verdiepen. Horecava magazine is dé plek om dat te doen.


Beursnieuws
Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend

Amsterdam, 30 oktober 2017 - Bekende chefs strijden om de hoogste onderscheiding voor Nederlandse koks

Scoops Inspiratie
5 vragen aan Hayk Simons

In deze ‘5 vragen aan…’ spreken we Hayk Simons, juryvoorzitter van de Horecava Innovation Award sinds 2015. Hij is voor velen een bekend gezicht op de Horecava.

Food & Wine
Italiaans genieten tijdens de Horecava

De Horecava is een samenwerking aangegaan met Bellavita Expo. Voor het eerst vindt deze expo van Italiaanse specialiteiten plaats tijdens de eerste drie dagen van de Horecava, in een aparte hal.

Scoops Inspiratie
Foodprofessional of the year

Maurice van Rossum (31) is dit jaar verkozen tot F&B Professional of the Year. Hij stuurt o.a. de Mariënhof in Amersfoort en het Muntgebouw in Utrecht operationeel aan.

Beursnieuws
Vier trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

Tijdens Horecava 2018 staan in het InnovationLAB vier trends centraal: technologie, circulariteit, identiteit en third places. Iedere maand lichten we één trend uit. Deze maand: Identiteit

Scoops Inspiratie
Klaar voor het snuffel etiket?

Stel je voor: in elke visverpakking een sensor die ruikt wanneer de vis minder vers begint te worden. Dat gekoppeld aan een sticker die als een toverbal verkleurt, waardoor je precies kan zien wanneer deze vis op moet. Oneindig veel betrouwbaarder en exacter dan een voorgedrukte THT code. Want elk product verschilt en omstandigheden zijn steeds anders. Het kan allemaal al, we hebben de techniek! En het zal enorm schelen in voedselverspilling.

Scoops Inspiratie
5 vragen aan Instock: winnaar Duurzaamheid Award Karel de Vos

Voor de 6e keer wordt de Karel de Vos Duurzaamheid Award uitgereikt. Deze award is een onderdeel van de Horecava Innovation Awards. We spreken met Selma Seddik van Instock. Instock is in 2014 als pop up restaurant begonnen aan de Westergas en heeft anno 2017 drie permanente restaurants verspreid over Nederland. Instock won op Horecava 2017 de Karel de Vos Duurzaamheid Award. Met hun product Pieper Bier, een (heel) speciaal biertje gemaakt van geredde aardappels! Wij vroegen Selma hoe het ze nu vergaat 10 maanden na dato.

Ondernemerschap
InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

Innovatie zit in ons DNA. Wij worden iedere dag door de markt en haar gebruikers uitgedaagd om met oplossingen te komen die er (nog) niet zijn. Het InnovationLab is bij uitstek het beste en mooiste platform om onze organisatie en onze innovaties te presenteren aan onze partners, afnemers en natuurlijk de eindgebruiker.

Beursnieuws
InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

Waarom is Miko partner van het InnovationLab? Het gaat er op het Innovatielab niet om, zoals bij een reguliere stand, te laten zien wat je nú hebt, maar wat mogelijk gaat komen. Dat is uitdagend!

Beursnieuws
4 trends centraal op InnovationLAB

Tijdens de Horecava 2018 staan in het InnovationLAB vier trends centraal: technologie, circulariteit, identiteit en third places. Iedere maand lichten we één trend uit. Deze maand: circulariteit.

Scoops Inspiratie
Massaal aan de Haggis

Puck Kerkhoven schrijft als culinair journalist over foodtrends voor diverse dag- en vakbladen. Ze publiceert (kook)boeken over het terugdringen van food waste en het combineren van bier en food. Ze is vast jurylid van Horecava Innovation Award (HIA)

Beursnieuws
Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op Horecava

Hoe raak je de gast in zijn ziel en verover je zijn hart, zodat hij terugkomt in jouw zaak? Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van de 62e editie van Horecava over de essentie van de horeca. Met een dynamisch nieuw gezicht toont Horecava als grootste vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie haar zin voor vernieuwing.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!