Oplossing: Stijlvolle schermen & spacers

Hoe houd je je gasten gescheiden van elkaar, zonder dat je terras of restaurant in sfeerloze hokjes wordt verdeeld?


PMP Furniture heeft samen met Dijkos Projects stijlvolle schermen en spacers ontwikkeld, waar de Horeca gebruik van kan maken.

Naast dat je met deze schermen en spacers de sfeer blijft behouden zijn ze ook nog eens zo gemaakt dat ze na de maatregelen ook nog inzetbaar zijn. Zo zijn de spacers te gebruiken als tafelverlengers en met de schermen kun je blijvend je interieur versterken. Voor bijvoorbeeld extra privacy, bij je buffet en natuurlijk op je terras.

Daarbij zijn de afscheidingsschermen makkelijk in gebruik voor op het terras. De voet is namelijk met haringen te verankeren en ze worden Knock-Down geleverd, dus hanteerbaar te verplaatsen. In deze moeilijke tijden steunt iedereen elkaar, daarom worden deze stijlvolle spacers en schermen aangeboden voor de kostprijs.


Deel dit bericht
Bekijk meer Core work out met Marit Bouwmeester
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!