Opgelost. Nooit meer labels pulken


Printer met water oplosbare labels

Horeko introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Deze labelprinter is direct aan te sluiten is op Kitchen Manager, het keukenmanagementsysteem van Horeko. Dit levert keukenpersoneel tijdswinst, HACCP-verantwoord werken en gemak op. “Het is ideaal. Onze bakjes komen zonder lijmresten uit de spoelmachine. Ook ons hygiënebureau vindt het top”, vertelt Patrick van Velzen, chef-kok bij hotel-restaurant Nobel in Nes. 

Het is een tijdrovende en lastige klus voor keukenpersoneel: (houdbaarheids) labels of zelfs schilderstape van bakjes verwijderen voordat deze de spoelmachine ingaan.

“Met onze printer in combinatie met in water oplosbare labels die is aangesloten op Horeko Kitchen Manager, ben je van al het gedoe af”, vertelt Marvin van Dongen, CEO van Horeko. De leverancier van software-oplossingen staat bekend als een innovatief bedrijf dat graag meedenkt met haar klanten. “We ontwikkelen continue nieuwe tools, features en hardware om werken in de horeca gemakkelijk te maken.”

Met 1 druk op de knop

Dankzij de nieuwe labelprinter heeft keukenpersoneel met 1 druk op de knop duidelijke labels met productnaam, productie- en weggooidatum, productietijd en door wie het geprint is. Het werken met geprinte labels voor het vastleggen van de houdbaarheid, allergenendeclaratie, invries- en ontdooidatum vergemakkelijkt efficiënt en HACCP-verantwoord werken in horecakeukens. Deze labels druk je gemakkelijk af via het touchscreen in je keuken en zijn direct gekoppeld aan de recepten die in Kitchen Manager staan. Zo weet je als kok zeker dat de gegevens op het label accuraat zijn. 

“Het is ideaal. Onze bakjes komen zonder lijmresten uit de vaatwasser. Ook ons hygiënebureau dat elke maand langs komt, vindt het top”, vertelt Patrick van Velzen, chef-kok van hotel-restaurant Nobel in Nes. Hij heeft de labelprinter naar volle tevredenheid getest.

De labels zijn hygiënisch en efficiënt

Naast hygiënisch zijn de oplosbare labels voor het keukenpersoneel efficiënt: “Onze afwasser hoeft de bakjes alleen maar in de spoelmachine te zetten en na een spoelbeurt is het bakje schoon en hoeft hij geen lijmresten meer te verwijderen.” Bovendien blijven er geen resten in het zeefje van de vaatwasser achter en dat voorkomt verstoppingen. De afwasser werkt hierdoor efficiënter. Daardoor bespaar je arbeidstijd en -kosten.

Nog een pluspunt is dat de labelprinter gekoppeld is aan het keukenmanagementsysteem van Horeko: Kitchen Manager. “Dat is precies waar we naar op zoek waren. Je kunt zo alles in een keer regelen. Op het moment dat we bij Horeko aanklopten, waren ze net met deze ontwikkeling bezig dus hebben we gevraagd of we testbedrijf mochten zijn


Deel dit bericht
Bekijk meer Makkelijk en veilig inklokken met Horeko Triage
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!