Nederlandse horeca krijgt bij heropening een frisse start

Vanaf dit moment kan iedereen in Nederland zijn favoriete kroeg, (eet)café of restaurant met terras nomineren voor een frisse start. Twaalf horecagelegenheden, een uit elke provincie, winnen een grote schoonmaak zodat ze klaar zijn voor heropening op het moment dat de terrassen weer open mogen.


De actie is een initiatief van HYGENIQ. De producent van ecologische schoonmaakmiddelen wil hiermee de horeca, de sector die maandenlang noodgedwongen de deuren moest sluiten als gevolg van de coronamaatregelen, een hart onder de riem steken.

Tijdens de laatste persconferentie werd bekendgemaakt dat de terrassen op 31 maart weer open mogen. Een verademing voor alle horecagelegenheden die door de verscherpte coronamaatregelen sinds 14 oktober 2020 hun deuren gesloten moesten houden.

Om de horeca een steuntje in de rug te geven lanceert HYGENIQ, producent van ecologische schoonmaakproducten, de actie Een Frisse Start. Het bedrijf roept iedereen in Nederland op om te stemmen op zijn favoriete horecagelegenheid, het (eet)café of restaurant dat volgens hem of haar een frisse start verdient.

Klaar voor heropening

Op de website worden bezoekers gevraagd een kort formulier in te vullen en hun nominatie te motiveren. In alle twaalf provincies in Nederland wint de horecagelegenheid die het vaakst genomineerd is. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal schoonmaakteam op de stoep bij de winnaars.

Bewapend met een Clean Air fogger en een pakket schoonmaakproducten die de winnaar mag houden, helpt het team de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening. Wanneer de terrassen onverhoopt toch pas op een later moment geopend mogen worden, ontvangen de winnaars hun prijs op de dag voorafgaand aan de nieuwe openingsdag.

Horecaliefhebbers kunnen hun favoriete horecagelegenheid met terras opgeven via de website www.geefdehorecaeenfrissestart.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer Horeca krijgt extra steun voorlopig niet sneller overgemaakt
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!