Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij een bezorgkeuken (dark kitchen) van Deliveroo. Wat houdt het precies in, hoe kun je beginnen en waar moet je aan denken als je morgen wil beginnen met bezorging. Want als je die keuken toch al hebt, waarom dan niet bezorging er ook bij doen?
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 19 september 2019
Maarten Wessels op weg naar de bezorgkeuken, of moeten we zeggen keukens? Vanuit 1 keuken wordt voor meerdere type keukens gekookt speciaal voor de bezorging. Hoe kan het concept van een bezorgkeuken (ook wel Dark Kitchen) of bezorging jou wat opleveren? Maarten zoekt het voor je uit!
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Maarten Wessels gaat langs bij Bar Alt en praat met hen over bier pairing en de kansen die het jou als horeca ondernemer kan bieden.
Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij Jaz Hotel in Amsterdam. Daar hebben ze een inspirerende visie op het personeelsbeleid. Band Leader Marjolein vertelt hoe dit nieuwe werknemers aantrekt en geeft je tips om je te helpen bij jouw personeelsuitdagingen.
General Manager Inge van Weert over pionieren in de hotellerie. Hoe kan een hotel ook een plek zijn voor de buurt, hoe kun je duurzamer ondernemen en streven naar zero waste?
Naast thuis is er nog een plek: 3rd place. Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons legt uit hoe jouw onderneming ook een plek kan worden waar gasten voor komen.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!