Is jouw terras er klaar voor?

31 maart de terrassen open, dat zou toch mooi zijn! Met dit vooruitzicht is het moment aangebroken om je terras klaar te stomen voor het terrasseizoen. Satelliet adviseert.


Het afgelopen jaar heeft ons veel geleerd, het terras biedt kansen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je het maximale uit je terras wilt halen. En het mooie is: je hoeft dit niet alleen te doen. Leveranciers zoals Satelliet Meubelen doen er alles aan om de horecaondernemer zo goed als kan te ondersteunen in de voorbereidingen richting het terrasseizoen. Zo organiseren ze bijvoorbeeld de Satelliet Terrasweek van 22 t/m 26 maart.

In deze week staan de drie showrooms van Satelliet in Breda, Amsterdam en Dalfsen geheel in het teken van terras. Om je een idee te geven van de diverse onderwerpen waar je advies over kunt inwinnen, lichten we er een aantal kort toe:

Satelliet terrasweek | Horecava

365 dagen terras

Ieder jaar worden er veel terrassen gerealiseerd, maar wat opvalt is dat dit steeds meer terrassen zijn die het hele jaar worden gebruikt. We noemen ze voor het gemak even 365-dagen-terrassen. Door het terrasseizoen te rekken, ervaar je de voordelen van het aantal extra zitplaatsen, maar moet je ook goed nadenken over zaken als comfort en keuze in materialen.

Routing & lay-out

Flexibiliteit is het devies voor 2021, óók als het op de indeling van het terras aankomt. Wijzigende omstandigheden kunnen een grote rol spelen en zijn ook van invloed op de routing en lay-out. Denk aan: aangepaste looproutes of het gebruik van InBetween safer together tussenschermen voor een gastvrij en veilig verblijf. Jij wil toch ook een zo efficiënt mogelijke indeling van het terras?

Satelliet terrasweek | Horecava

Concept & styling

Buiten het feit dat je je gast welkom wil heten, wil je natuurlijk ook dat ze de beleving van je concept óók op je terras ervaren. Hoe onthouden ze anders bij wie ze hebben gezeten? Onder het mom ‘buiten is het nieuwe binnen’ is het goed om de aankleding van je terras eens goed onder de loep te nemen.

Investering & rendement

Investeren klinkt als een pijnlijk woord in deze tijd en toch zijn er horecaondernemers die het hun collega’s op het hart drukken: kun je het jezelf permitteren, investeer dan in je terras. Van een beter terras profiteer je tenslotte ook op de lange termijn. Bij Satelliet vinden ze dat flexibiliteit niet alleen van de horecaondernemers verwacht kan worden. Daarom gaan ze graag met je in gesprek om te kijken naar een op jouw situatie afgestemde oplossing, bijvoorbeeld een betalingsregeling.

Zie jij zo’n persoonlijk advies wel zitten? Klik dan hier  

Satelliet terrasweek | Horecava


Deel dit bericht
Bekijk meer Populariteit maaltijdbezorging zorgt voor opkomst 'spookkeukens'
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!