Regelmatig lichten we een instatrend uit die ons opvalt op Instagram. Dit keer is dat #wintersestamppot. Heerlijke gerechten met vaak smaakvolle ingrediënten van het seizoen.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 28 oktober 2020
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
HOPPE Bites zijn ontstaan door alle Corona-maatregelen. Want dat gezamenlijke bakje met nootjes bij een drankje, dat kan helaas niet meer. Hygiëne is zeer belangrijk geworden en ook horeca leveranciers moeten hier oplossingen voor bedenken en nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelen.
In deze laatste Start-up in the spotlight van dit jaar spreken we met Sebastiaan Hetterschijt, één van de oprichters van Bakkersgrondstof BV. Afgelopen januari stonden ze op het Horecava Start-upLAB, pitchten ze voor grote cateraars en kwamen ze tot nieuwe inzichten.
Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.
12 Nederlandse chefs en horecaondernemers zetten zich op een wel heel speciale manier in voor de sector. Zij gaan uit de kleren voor de ‘Bloot voor Brood’-kalender 2021. Door minstens 4000 exemplaren van de edgy kalender te verkopen hopen ze de horeca een hart onder de riem te kunnen steken.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!