Instatrend: #terras

De terrassen zien er dit jaar net even wat anders uit dan voorheen. Minimaal 1.5 meter afstand tussen bezoekers die niet bij elkaar horen, bredere looppaden voor het personeel, bezoekers die zich eerst moeten melden bij de gastheer of -vrouw en natuurlijk de handen die vaak gedesinfecteerd moeten worden.


Horecava - instatrend #terrasHorecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras

 

Horecava - instatrend #terras

 

Horecava - instatrend #terras

Horecava - instatrend #terras


Deel dit bericht
Bekijk meer Foodservice Denktank held Erik Jager
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!