Regelmatig lichten we een instatrend uit, dit keer is dat #Staycation
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 17 juni 2020
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Ondanks het huidige coronatijdperk openen nog steeds nieuwe restaurants hun deuren. Welke zijn de moeite waard om te bezoeken? Entree Magazine tipt drie hotspots die onlangs de eerste gasten ontvangen.
Maaike Meijer en Lonneke Grotenhuis, Event Operations Managers kijken ernaar uit om met klanten, leveranciers en het interne team een mooie beleving neer te zetten.
Maurice van Rossum (31) is dit jaar verkozen tot F&B Professional of the Year. Hij stuurt o.a. de Mariënhof in Amersfoort en het Muntgebouw in Utrecht operationeel aan.
Veel hoteltrends beginnen in New York en waaien via Londen over naar andere grote Europese steden. Door welke ontwikkelingen in de Big Apple kun je je als hotelier laten inspireren? Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree, noemt er vier.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!