Regelmatig lichten we een instatrend uit die ons opvalt op Instagram. Dit keer is dat #eetbarebloemen. Met de lente op komst een kleurrijke toevoeging voor je gerechten.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 2 maart 2021
Foto: Delicious.yo
Horecava, 365 dagen per jaar online en in 2022 weer een fysiek evenement. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Regelmatig lichten we een instatrend uit. Dit keer is dat #Onlineevent hierin lichten we verschillende online beurzen uit van de afgelopen periode.
Met Pasen bijna voor de deur, maar nog steeds de horeca dicht. Is deze keer de Instatrend #paasbrunchbezorging. Geniet je met ons mee?
Tijdens de Horecava 2018 staan in het InnovationLAB vier trends centraal: technologie, circulariteit, identiteit en third places. Iedere maand lichten we één trend uit. Deze maand: circulariteit.
Deze zware tijden bieden ook kansen: kansen om jezelf, je collega's en medewerkers te voorzien van extra kennis.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!