Hygiene Tools tegen het Coronavirus


De uitbraak van de COVID-19-pandemie heeft een enorme impact op de hele wereld en meer specifiek op de manier waarop mensen leven en denken. Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met hulpbronnen samengesteld om uw medewerkers en gasten te helpen beschermen. Download en print hier de verschillende hygiene tools of klik hier en neem direct contact op met Ecolab.

Strategieën voor de horeca

Wandkaarten handhygiëne en desinfectie voor contact met voedsel

Download en print onze wandkaarten voor handhygiëne en desinfectie voor contact met voedsel en andere zaken.

Wandkaarten voor handhygiëne

Reinigings- en desinfectieschema’s ter voorkoming van COVID-19

Download en print onze reinigings- en desinfectieschema’s ter voorkoming van COVID-19 en voor verdachte en bevestigde gevallen van COVID-19.

Reinigings- en desinfectieschema’s

Kant-en-klare checklistsjablonen voor heropening horeca

In samenwerking met de online task management tool SmartTask biedt Ecolab je digitale checklist templates voor heropening en dagelijkse procedures volgens Covid-19.

Ecolab CHECKLISTS | Horecava
Bekijk Smarttask

Webinar over het Coronavirus

Praktische richtlijnen om het risico op infectie te helpen en verminderen en uw bedrijf te beschermen. Zie hoe experts van Ecolab een update geven over de huidige uitbraak, cruciale, relevante informatie delen en praktische richtlijnen bieden om werknemers en klanten te beschermen.

Gerelateerde producten

Desinfecterende middelen die hebben aangetoond dat ze effectief zijn tegen het coronavirus. Klik hier voor meer productinformatie.

Meer informatie en contact

Bel voor meer informatie uw accountmanager bij Ecolab of neem contact op met de Ecolab klantenservice.

Hulp nodig?! Neem nu contact op met Ecolab

Deel dit bericht
Bekijk meer Extra omzet met veiling laatste tafeltjes
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!