Hotelkamers als luxe thuiswerkplek

De coronamaatregelen houden steeds langer aan. Het wordt mooier weer, de vakanties komen er aan, maar de toeristen blijven weg. Wat te doen met al die leegstaande hotelkamers? Want de kosten lopen wel door.


Veel mensen werken thuis, of proberen thuis te werken. Rond rennende kinderen, die huishoudelijke taken die toch wel even tussendoor kunnen, tegelijkertijd met je partner (video)bellen en andere afleidingen liggen op de loer.

Een aantal slimme hotels bekijkt het van de positieve kant en biedt daarom hotelkamers aan om heerlijk rustig in te werken. Geen afleidingen, altijd genoeg koffie, een uitgebreide lunch die wordt gebracht op je kamer en vaak een mooi uitzicht.

De ideale manier om je even af te sluiten en ‘naar kantoor’ te gaan.

Eén van die hotels is Hotel Jakarta in Amsterdam.
Bij binnenkomst waan je je even in de Indonesische jungle, iets wat al een welkome verrassing is. Zo laat je de dagelijkse corona sleur meteen even achter je en kun je vol energie aan je werk(dag) beginnen.
Je meldt je aan bij de receptie en loopt naar je werkkamer: een hotelkamer met snelle wifi, koffie en thee, een balkon en roomservice. Dat is dus ongestoord werken in het groenste hotel van Nederland.

Een kamer is zowel voor 4 uur (€34,50) als voor 8 uur  (49,-) te boeken wil je een hele week ongestoord werken, dan is het ook nog eens 4=5.

Natuurlijk wordt de kamer na gebruik weer grondig gereinigd.

Voor meer informatie of om gebruik te maken van een werkhotelkamer bel 020 236 00 00  of mail info@hoteljakarta.nl ⁠


Deel dit bericht
Bekijk meer Sociaal ondernemen tijdens Corona
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!