Horecava@your service – helpende handjes aangeboden

Van ramen zemen, orders opnemen tot het snijden van groentes…van 10 tot 13 januari 2022, de oorspronkelijke datum dat Horecava zou plaats vinden, gaat het Horecava-team op pad. We, de organisatie achter Horecava, willen deze dagen niet ongemerkt voorbij laten gaan en gebruiken om de branche letterlijk een helpende hand aan bieden. Horecaondernemers en -leveranciers kunnen zich aanmelden en aangeven waar ze hulp bij kunnen gebruiken; klussen die door gebrek aan personeel zijn blijven liggen, waar geen tijd voor was. Team Horecava komt langs en helpt de klus te klaren.


Eind november kwamen we met het bericht dat Horecava 2022 verplaatst wordt naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Om de oorspronkelijk beursdagen voor de branche niet zo maar voorbij te laten gaan, is de actie Horecava@your service bedacht.

In de periode 10 t/m 13 januari zetten we, de 12 werknemers van het Horecava-team, ons belangeloos in door een (deel van de) dag mee te draaien bij een horecaondernemer of leverancier.
Carlijn Groen-Wijnmalen (Director Food Horecava) hierover: “Met de actie Horecava@your service willen we de branche letterlijk een handje helpen door bij te springen bij een aantal horeca-ondernemers en -leveranciers – onze bezoekers en exposanten. We realiseren ons dat onze hulp maar een druppel op een gloeiende plaat is, maar we hopen toch dat we een steentje kunnen bijdragen. We zien het als een manier om de oorspronkelijke beursdagen op een goede manier in te vullen en onze moral support letterlijk langs te brengen”

Ben je horeca-ondernemer of -leverancier en wil je gebruikmaken van de actie Horecava@your service? Meld je dan aan door een mail te sturen naar horecava@rai.nl o.v.v. Horecava@your service, vermeld in de mail de locatie, de klus of opdracht die je in de aanbieding hebt en het aantal gewenste personen.
Aanmelden kan tot 3 januari, daarna wordt een selectie gemaakt en ontvangen de geselecteerden bericht.


Deel dit bericht
Bekijk meer Blog Quirine Muller: Hybrid Hotels, van concept naar trend in corona tijd
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!