Horeca Guru biedt gratis social media cursus t.w.v. €361,-

Mocht je tijdens de eerste horecasluiting nog niet toegekomen zijn aan het up to date brengen van je online zichtbaarheid, dan is nu echt het moment. Speciaal voor alle horeca ondernemers biedt Horeca Guru je nu een gratis online cursus om jouw bedrijf op social media helemaal in the spotlights te zetten.


Als je fysiek niet open mag, is er nog geen reden om online ook gesloten te zijn. Maar hoe pak je dat aan? Hoe word je gezien op social media en hoe krijg je meer bereik in minder tijd? Allemaal relevante vragen waar Horeca Guru in een krachtige cursus antwoord op geeft. En dat nu tijdelijk helemaal gratis!

Online cursus van Horeca Guru

De cursus is verdeeld in korte videolessen van gemiddeld 8 minuten. Doordat de lessen heel praktisch zijn opgezet kun je na elke les direct aan de slag en de opgedane kennis toepassen. Naast de online cursus is er ook veel persoonlijk contact; Je wordt  persoonlijk geholpen als je nog extra vragen hebt of vastloopt. Zodat alles echt toegepast kan worden op jouw unieke situatie en bedrijf.

Zijn één of de volgende punten voor jou ook herkenbaar?

 • Je hebt moeite met wat je nu weer moet posten
 • Je vind het moeilijk om een herkenbare stijl te kiezen
 • ..En dan diezelfde stijl aan te houden
 • Wet weinig tijd wil je meer bereik
 • Je hebt het te druk om stelselmatig te posten
 • Wanneer en waarom je het beste kunt posten is je onbekend
 • Likes en comments blijven uit, ook al doe je je best
 • Je zou graag nieuwe gasten/klanten willen bereiken met je social media, maar hoe?
 • Je zou je naamsbekendheid willen vergroten
 • De frequentie waarin je post is onregelmatig
 • Je hebt het idee dat je alles al goed doet, er weinig nieuws valt te leren, maar het succes blijft uit

Dan is deze gratis Horeca Guru cursus (normaal €361,-) voor jou de oplossing om nu te proberen.

Achtergrond Horeca Guru

Eigenaresse Silvana komt uit een echte horecafamilie en heeft zelf ook ruim 15 jaar op de vloer gestaan. Ze kent dus het reilen en zeilen van de branche en weet dat horeca ondernemers kei en keihard werken in hun zaak, en nu om hun zaak overeind te houden. Na haar marketing en foodfotografie opleidingen, is ze verder gegaan als foofdfotograaf en ontwikkelde social media plannen voor (voornamelijk) restaurants. Wat opviel was dat elke ondernemer tegen dezelfde problemen aanloopt. Die problemen én oplossingen heeft ze samengevat in haar social media cursus die ze nu aanbiedt.

Over de Horeca Guru cursus als cadeau voor de horeca ondernemer zegt ze: “Nadat de horeca na de eerste sluiting weer open ging, begon ik met het ontwikkelen van een fotografie abonnement. Maar toen deed de 2e sluiting zich voor en het voelde niet meer goed om iets te verkopen. Ik heb lang nagedacht hoe ik ondernemers nu het best kan helpen, en uiteindelijk dacht ik: ik geef ze het gewoon gratis! Want DIT is het moment waarop ze alle steun kunnen gebruiken. Mijn # is niet voor niks #LiefdeVoorHoreca.”

Meld je aan voor de gratis social media curcus* en start direct!

Meer informatie over Horeca Guru en de cursus via de site.

 

*Deze cursus wordt gratis aangeboden tot december 2020

Deel dit bericht
Bekijk meer Trendrapport Entree Magazine Oktober 2020
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!