Frontcooking, eten serveren en uitdelen op Covid-19 tijden


Hoe kunt u front cooking, het serveren van voedsel en distributie optimaal organiseren, zelfs in Covid 19 tijden?
Onze vierdelige interactieve webinarreeks van de BLANCO Professional Academy, die over dit onderwerp gaat, is gisteren met succes van start gegaan. Wij danken alle deelnemers voor de interessante uitwisseling.
In ons webinar bespreken we de risico’s en kansen van de pandemie en tonen we praktische oplossingen voor de horecasector om de huidige uitdagingen aan te gaan.

In het kort, “We maken je klaar voor de #restart.”

Schrijf u vandaag nog gratis in voor de volgende webinars, we kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan.

  • familie BLANCO COOK op 05.02.2021, 09:30-10:15
  • BASIS LIJN op 22.02.2021, 09:30-10:15
  • 3D Configurator op 08.03.2021, 09:30-10:15

Naar de registratie: BLANCO Professional Webinar Registratie 2021 (in het Duits)

 


Deel dit bericht
Bekijk meer Nieuwe innovaties voor jouw keuken
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!