Het Start-upLAB is dé plek waar je nieuwe initiatieven vindt. We praten regelmatig met StartUps, zoals nu met Floor van der Steen van Max’s Organic Mints.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 25 juli 2019
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
In the spotlight: Willem-Pie Bakery. Oprichtster Willemijn van Wenum over het opzetten van je eigen bakkerij en heerlijke plant based taarten...
In the spotlight: Willem-Pie Bakery. Oprichtster Willemijn van Wenum over het opzetten van je eigen bakkerij en heerlijke plant based taarten...
In the spotlight: Willem-Pie Bakery. Oprichtster Willemijn van Wenum over het opzetten van je eigen bakkerij en heerlijke plant based taarten...
In the spotlight: Willem-Pie Bakery. Oprichtster Willemijn van Wenum over het opzetten van je eigen bakkerij en heerlijke plant based taarten...
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!