Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een finaleplaats voor de F&B Professional '18 award!
Aangeboden door: Entree Magazine
Gepubliceerd op: 11 januari 2018
Juryvoorzitter Maarten Wessels nam ons voorafgaand eerst mee in zijn visie op het voortdurend veranderende hospitality landschap, waarna de stemmen driftig konden worden geteld en de drie finalisten door AF&BM voorzitter René Giel, onder grote spanning, bekend konden worden gemaakt. Maar liefst meer dan 3750 keer werd er dit jaar gestemd op de F&B professionals!
De drie finalisten zijn:
De drie finalisten mogen zich voorbereiden op de finale op 19 januari, in Koninklijk Theater Carré, waarin zij zich mogen presenteren aan de vakjury:
Maarten Wessels – Wessels Trainingen
Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017
Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof **
Iris Kranenburg – Entree Magazine
Demian van der Reijden – Misset Horeca
Paul Sprakel – Hospitality Management
De jury geeft alvast mee dat ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare successen én liefde voor het F&B-vak, essentiële factoren zijn in deze finale. Daarnaast speelt innovativiteit binnen de functie van F&B Professional ook een belangrijkere rol. En hoe gaan de kandidaten eigenlijk om met het grillige personeelslandschap in de horeca? Wat doen zijn om medewerkers te boeien en te binden? En niet minder belangrijk, hoe spelen zij in de op de nieuwe generatie?
De jury beslist wie dit jaar de titel in de wacht sleept en deze award krijgt uitgereikt tijdens het AF&BM jaargala op 3 februari op de SS te Rotterdam! Dus wie zal de verdiende opvolger worden van Maurice van Rossum, F&B Professional ’17?
Entree Magazine is hét vakblad voor de horeca, verschijnt 11 keer per jaar en biedt actuele informatie en achtergrondartikelen.
Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.
Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.
Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.
Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!