Eerste vrouwelijke winnares bij NK Biertappen

Eindelijk is het dan zo ver: een vrouwelijke winnares tijdens de finale van het NK Biertappen op Horecava. Amber Ott van restaurant Zuyver uit Soest mag zich met trots de winnares noemen van het NK Biertappen 2020.


Nadat ze vorig jaar 2e werd, wist ze dit jaar alle 46 mede-finalisten achter zich te laten en de eerste prijs te pakken. Na de ongeveer 30 regionale voorrondes kwalificeerden de winnaars met nog 45 anderen zich voor de finale, die traditioneel op de donderdag op Horecava werd gehouden.

In de zenuwslopende finale tapten de deelnemers twee vaasjes en twee fluitjes. Daarnaast moest er speciaalbier getapt worden en werd er voor het eerst een alcoholvrij bier uitgeschonken.

De tweede plek was voor Hidde Spinder van Kronkels Horeca Advies en de derde prijs ging naar Melvin Baak van DITTIS Sunsea.


Deel dit bericht
Bekijk meer Thuisbezorgd Award gaat naar Fresh2Go
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!