Eindelijk is het dan zo ver: een vrouwelijke winnares tijdens de finale van het NK Biertappen op Horecava. Amber Ott van restaurant Zuyver uit Soest mag zich met trots de winnares noemen van het NK Biertappen 2020.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 5 februari 2020
Nadat ze vorig jaar 2e werd, wist ze dit jaar alle 46 mede-finalisten achter zich te laten en de eerste prijs te pakken. Na de ongeveer 30 regionale voorrondes kwalificeerden de winnaars met nog 45 anderen zich voor de finale, die traditioneel op de donderdag op Horecava werd gehouden.
In de zenuwslopende finale tapten de deelnemers twee vaasjes en twee fluitjes. Daarnaast moest er speciaalbier getapt worden en werd er voor het eerst een alcoholvrij bier uitgeschonken.
De tweede plek was voor Hidde Spinder van Kronkels Horeca Advies en de derde prijs ging naar Melvin Baak van DITTIS Sunsea.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Het TrendLAB: Tijdens je bezoek aan Horecava 2020 mag je deze highlights zeker niet missen. Beleef de toekomst van de horeca en ervaar de nieuwste trends op het TrendLAB.
Tijdens de finale op Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen...
Je loopt als het ware een hotel binnen bij Hotel World op de Horecava. Je vindt hier geen stands, geen hokjes en geen individuele producten, maar beleving en echte gastvrijheid. Verschillende partners uit de branche zetten deze bijzondere wereld neer. Wat zijn de trends op dit moment? Met een aantal Hotel World partners lichten we drie trends uit:
Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema’s als voedselverspilling, vegan, 0.0 dranken en het eten van de toekomst.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!