Ecolab helpt uw Horecaonderneming bij uw heropening


Coronavirus (COVID-19):
Bescherming begint met preventie     


 Strategieën voor horeca-activiteiten

De uitbraak van de COVID-19-pandemie heeft een enorme impact op de hele wereld en meer specifiek op de manier waarop mensen leven en denken. Ecolab helpt u graag om deze ongekende uitdagingen voor uw bedrijf gezamenlijk het hoofd te bieden.

Zo delen we belangrijke en relevante informatie en oplossingen om infectieverspreiding te helpen voorkomen, en bieden begeleiding bij het heropenen en onderhouden van een schoon, veilig en gezond bedrijf. We helpen u uw  medewerkers en gasten te beschermen en het vertrouwen met hen te versterken.

Toolkit voor het geruststellen van uw gasten

Nu meer dan ooit zijn uw gasten op zoek naar zichtbare bevestigingen van een schone en veilige omgeving. Een garantie dat hygiëneregels worden nageleefd, is één van de beslissende factoren geworden bij het kiezen van accommodatie of een restaurant.

Bij Ecolab helpen we bedrijven gasten ervan te verzekeren dat ze veilig werken in reactie op COVID-19. Dit doen we door een bordje met de tekst ‘A Clean You Can Count On'(Een mate van hygiëne waarop u kunt vertrouwen) te verstrekken dat in het eigen bedrijf kan worden gebruikt en dat aangeeft dat het bedrijf zich inzet voor de aangescherpte reinigingsprotocollen en de veiligheid van klanten.

Bekijk en download hier onze nieuwste materialen waarmee u gasten kunt geruststellen:

https://ecolab.widencollective.com/c/iv996b4c

Wilt u ons liever persoonlijk spreken, neem dan contact met ons op via: 071 – 524 1200.


Deel dit bericht
Bekijk meer Een (flexibele) terrasoverkapping. Juist nu!
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!