Probeer nu traditioneel Belgische mayonaise!

De Belgen weten wat lekkere mayonaise is: heerlijk romig en vol van smaak met een licht zuurtje. Devos & Lemmens is het favoriete merk mayonaise in België en jij kunt deze nu proberen. Wegens (gedeeltelijke) sluiting van de horeca is een grote voorraad Devos & Lemmens mayonaise in 10L emmer beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs!


Devos & Lemmens Mayonaise met ei -10 Liter

Familie Devos & Lemmens is in 1920 in Antwerpen gestart met het maken van de lekkerste mayonaise van het land en in de tussentijd is er weinig veranderd aan het unieke volromige recept.
De mayonaise bevat 80% koolzaadolie en is glutenvrij. Devos & Lemmens maakt al meer van 135 jaar de lekkerste mayonaises en tafelsauzen volgens Belgische traditie en alle sauzen voldoen aan strikte kwaliteitseisen.

Meer weten over het verhaal achter het favoriete merk van de Belgen? Kijk dan op: http://www.dl.be/nl/over/

 

Wij hebben door de (gedeeltelijke) sluiting van de horeca nog een grote voorraad Devos & Lemmens mayonaise in 10L emmer beschikbaar staan, die tegen een zeer scherp tarief kan worden ingekocht.
Interesse en wil je een prijsopgaaf? Neem contact met ons op (telefonisch 070-3815007 of per mail account.support@thegbfoods.com)

Pak nu de kans om traditioneel Belgische mayonaise te serveren!

Devos & Lemmens is verkrijgbaar bij o.a. Sligro, Makro, Hanos, VHC Hocras, Zegro en Bidfood.

Devos & Lemmens
D&L Mayonaise met Eieren 10 l Emmer


Deel dit bericht
Bekijk meer Tork introduceert nieuw antimicrobieel schuim en handzeep
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!