De Expert: niet te missen kennissessies

Bij De Expert presenteren verschillende bedrijven oplossingen voor uitdagingen waar veel horecabedrijven momenteel mee te maken hebben. We lichten een aantal niet te missen Expertsessies voor je uit.


Een Expertsessie is een korte masterclass over relevante vraagstukken. Denk aan: hoe realiseer je kostenbesparende planningen, meer marges en betere online zichtbaarheid? Elke sessie duurt 15 minuten. Daarna gaat de spreker vragen beantwoorden die je kunt stellen in de chat.  Zo is het mogelijk om veel informatie op te doen tijdens de Expertsessies en ook meteen je specifieke vragen stellen.

We zijn trots om jou alvast een tipje van de sluier te geven over de Expertsessies die je op 1 februari niet mag missen:

Discover the newest hospitality innovations of 2021

In deze Expertsessie legt Stylepoint de focus op de toekomst. Je wordt meegenomen in de snel veranderende markt met de nieuwste Stylepoint innovaties. Want het waren, en zijn, zware tijden en juist daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op de periode hierna. Stylepoint presenteert mooie, bijzonder en onderscheidende innovaties die jou verder kunnen helpen.

De Expert | Horecava Limited

Wat deze innovaties precies zijn, vertellen ze tijdens de Stylepoint Expertsessie op 1 februari.

Nieuwsgierig in welke hoek je de innovaties moet zoeken? Tijdens Horecava 2020 kwam Stylepoint met de AR (augmented reality) app, een innovatieve app waar je zelf unieke borden mee ontwerpt en vervolgens plaatst op je eigen tafel! Met zo een voorgeschiedenis kijken we uit naar de presentatie tijdens Horecava Limited.

PS Heb je de app vorig jaar gemist, download dan de Studio RAW AR app en laat je ideeën tot leven komen.

De Expert | Horecava Limited

 

Maaltijdbezorging boomt, maar ook afhalen wint aan populariteit

Spreker Joey Bloemendal, Head of Sales bij Thuisbezorgd.nl, vertelt in deze Expertsessie over hun nieuwe oplossingen. Want in 2020 was er een sterke groei in maaltijdbezorging. Het jaar was dé versneller voor restaurants om te beginnen met maaltijdbezorging en afhalen. Joey vertelt over hoe horecaondernemers de switch maakten naar bezorging en nu profiteren van het bereik van Thuisbezorgd.nl.

Dit heeft voor een exponentiële groei in omzet gezorgd voor het platform. Het heeft zich daardoor verder ontwikkeld zodat jij hier nog meer van kunt profiteren. Daarom geeft Thuisbezorgd.nl tijdens deze sessie een tipje van de sluier van nieuwe functionaliteiten naast bezorgen, die oplossingen bieden voor de horeca. Ook zo benieuwd? Luister en kijk mee én stel al je vragen tijdens de Expertsessie. Deze sessie wil je niet missen!

Thuisbezorgd.ml expertsessie Horecava

 

Ontdek de moderne customer journey van horecagasten

COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat de customer journey in de horeca compleet is veranderd. Heb jij je onderneming hierop voorbereid?

Jaime van ’t Hoenderdaal, Team Lead Sales Development bij Lightspeed, vertelt aan de hand van de moderne customer journey hoe jij jouw horecazaak kunt optimaliseren. Van reserveringen en vooraf bestellen tot betalingen. Ontdek in deze 20 minuten-durende presentatie + Q&A welke technologie en tools je nodig hebt om goed voorbereid de toekomst tegemoet te zien. Dus wil jij optimaal inspelen op de behoeften van jouw gasten? Dan is deze Expertsessie onmisbaar.

Lightspeed Expertsessie met jaime Horecava Limited

 

Haal meer winst uit je terras met het Harol leisure concept!

Tijdens deze Expertsessie vertellen Tino den Bleijker, Technisch Commercieel Adviseur Harol en Paulus van Gilst, Van Manen Zonwering,  hoe jij het maximale uit je terras haalt.

Aan de hand van getuigenissen van collega horeca-uitbaters bieden zij concrete informatie en voorbeelden. Harol heeft diverse oplossingen voor het buitenleven zodat je de winter kunt verkorten en de zomer kunt verlengen. Denk aan terrasoverkappingen met gezonde buitenlucht, zonwering en maatwerk. Harol denk mee hoe jij het maximale uit je terras haalt met unieke oplossingen voor elk terras. Dus wil jij ook de winter verkorten én meer winst halen uit je terras? Bekijk dan deze Expertsessie op 1 februari!

Harol Expertsessie Horecava Limited

De Expertsessies Bekijk alles

Deel dit bericht
Bekijk meer De Tasting: interactieve proeverijen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!