De deelnemers voor HANOS de Gouden Koksmuts 2022 zijn bekend gemaakt.

De deelnemende restaurants die zullen strijden om de befaamde HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend! Op 10 januari 2022, de eerste dag van Horecava 2022 gaan zij de strijd met elkaar aan.


Deelnemers

Op 10 januari 2022 gaan de volgende restaurants strijden voor de grote prijs op het Horecava evenement.

  1. * Het Koetshuis* Tom Lamers | Erik Timmerman | Damian Nieland
  2. De Loohoeve* Jeroen Brouwer | Marleen Brouwer
  3. Restaurant Maeve Tommy Janssen | Kevin Wuck | Roxanne Negenman
  4. Restaurant d’Ouwe Tramhalte Rob Wijnen | Chris Rijken | Timon Verhees
  5. Restaurant Elea Takis Panagakis | Afroditi Lamprianidou | Niels van der Zwan
  6.  Vigor Lars Albers | Martijn Wijnands | Joost Bax
  7.  ‘t Amsterdammertje* André Gerrits | Marco van der Wijngaard | Floris Wieten
  8.  De Rozario* Jermain De Rozario | Martijn Bax | Stuart Kepser

HANOS Gouden Kookmuts

HANOS Gouden Koksmuts

Deze meest begeerde prijs voor koks wordt wederom uitgereikt aan één van de acht deelnemende teams. De teams bestaande uit twee koks en de chef-kok van het restaurant, meten zich in deze wedstrijd met elkaar op het gebied van samenwerking, productkennis, techniek en creativiteit.

De wedstrijd vindt ieder jaar plaats tijdens Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. De fanatieke deelnemers koken diverse gerechten met een black box, waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten. Het winnende team gaat niet alleen met de felbegeerde titel naar huis, maar ook met mooie prijzen! Na vele zeer succesvolle edities verzorgt het Gastronomisch Gilde, met samenwerkingspartner HANOS Internationale Horecagroothandel, in 2022 wederom deze spannende wedstrijd. Het Roode Koper ging de afgelopen keer met de felbegeerde titel naar huis. Wie wordt de volgende winnaar?


Deel dit bericht
Bekijk meer Blog Martina Nguyen: Recruitment post-COVID-19: A chance or a challenge?
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!