Cadeaubonnen voor je favoriete zaak via #HELPDEHORECA

Met het platform ‘Help de Horeca’ werken Koninklijke Horeca Nederland, Heineken, Vrumona, Van Duijnen, Sligro, Maxxium, Van Geloven en nog vele andere horecapartners samen om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca.


Help de Horeca is voor horecaliefhebbers die horecaondernemers een hart onder de riem willen steken en binnenkort weer willen genieten van onze Nederlandse horeca. Daarnaast is het platform voor de horecaondernemers zelf, waarbij ondernemers bij het platform kunnen aansluiten en zo inkomsten kunnen genereren voor hun zaak.

Via www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn. Consumenten kunnen de waardebonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen.

Hoe werkt Help de Horeca?

Horecaliefhebbers kunnen een waardebon aanschaffen van hun favoriete zaak, welke zij zodra de horeca haar deuren weer opent, kunnen verzilveren. Horecaondernemers ontvangen de inkomsten van deze waardebonnen nu al, zodat zij hun vaste lasten kunnen blijven betalen.

Alle horecaondernemers kunnen zich aanmelden bij Help de Horeca en zo waardebonnen voor hun zaak aan laten schaffen. Liefhebbers van de horeca kunnen ook hun favoriete zaak aanmelden voor Help de Horeca. We hebben hiervoor een samenwerking met Gifty.

Hoe kan ik als ondernemer meedoen aan #helpdehoreca?

Via de website helpdehoreca.nl word je doorverwezen naar de aanmeldpagina op Gifty.nl. Na je aanmelding verifieert Gifty je account en word je weergegeven op het platform. Je ontvangt een e-mail zodra jouw zaak op het platform staat.

Resultaten eerste week #Helpdehoreca


Deel dit bericht
Bekijk meer SVH e-learning in passie voor horeca
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!