Vijftig jaar geleden begon Bram Ladage met het verkopen van verse patat vanuit een klein kraampje op de Rotterdamse markt. Dat kleine kraampje leidde tot een professionele franchiseorganisatie met meet dan 30 filialen. Met neef Rocco en zoon Wesley Ladage aan het roer, staat fase 2.0 in teken van het worden van de wereldwijde nummer 1 in patat, met de nieuwe formule BRAM’s Gourmet Frites.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2018
De aardappels van BRAM’S komen allemaal vanuit de Hoeksche Waard en worden direct door de boer zelf afgeleverd. Om iedereen te laten beleven waar de aardappel nu precies vandaan komt, organiseert BRAM’s jaarlijks de Aardappeloogstdag, waar inmiddels meer dan 2.000 mensen op afkomen.
BRAM’S maakt iedere gast onderdeel van een unieke food experience: in het zicht van de klant snijden ze onze duurzaam geteelde aardappel met de hand tot frites. Vervolgens worden de frites met de schil in de beste plantaardige olie gebakken, voor een knapperig en smaakvol resultaat. Suzanne Spruijt van BRAM’s; “Ons concept sluit mooi aan bij fast casual on the move doordat wij juist op plekken zijn waar veel mensen zijn. We zijn goed bereikbaar, toegankelijk en wij hebben een snelle afhandeltijd.“
Horecava, 365 dagen per jaar online en in 2022 weer een fysiek evenement. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Bakken is hot, programma’s als ‘Heel Holland Bakt,’ RudolphsBbakery’, ‘De Bakkende Brabander’ en ‘Brood,’ zijn niet meer weg te denken. Het ambacht van het bakkersvak is weer op de kaart gezet. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van brood, banket, ijs en chocolade is er het Bakery Institute. Gevestigd in de oude Verkadefabriek in Zaandam bieden ze sinds 2011 verschillende opleidingen aan: van vaktechnische weekcursussen voor professionals zoals koks, patissiers en boulangers tot korte en lange programma’s voor carrière switchers en thuisbakkers.
Klanten worden steeds kritischer, we leven in een snel veranderende omgeving en wet- en regelgeving geven meer uitdagingen. Inspelen op toekomstige ontwikkelingen is dan ook een must. Koninklijke Horeca Nederland ondersteunt daarin haar leden door innovatief te denken. Het op de voet blijven volgen van trends en ontwikkelingen en daarmee kansen en mogelijkheden creëren voor leden is dan ook een belangrijk speerpunt van de vereniging.
Wat weet jij van dranken bereiden en serveren? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Dranken bereiden en serveren!
‘The bar is the engine that drives the business.’ Dit wordt niet voor niets gezegd. Een goed ingerichte (cocktail)bar ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook functioneel. Zodat de bartenders ten alle tijden hun werk goed kunnen doen.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!