Aziatisch Paviljoen Horecava: De Gezonde Aziatische Keuken

Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) is de organisator van het Aziatisch Paviljoen (Hal 7) tijdens de Horecava 2017. Alle bezoekers zijn van harte welkom om bij dit fraai ingerichte paviljoen te komen proeven, beleven en genieten van gezonde producten en heerlijke hapjes uit de verschillende Aziatische keukens zoals Chinees, Japans, Indiaas, Thais en Oriëntaals.


Officiële opening Aziatisch Paviljoen

Op maandag 9 januari wordt om 12.00 uur het paviljoen officieel geopend door dhr. Bin Yu (voorzitter VCHO) en afgevaardigden van de Chinese ambassade gevolgd door o.a. een echte Chinese leeuwendans en Thaise dans en zang. Na de spectaculaire opening introduceert VCHO een nieuwe en boeiende film over de diversiteit van de Aziatische horeca in Nederland. Om 12.30 uur start een waar culinair spektakel: topkoks koken de sterren van de hemel met gezonde Aziatische producten.

Culinair feest met gezonde producten

Absoluut hoogtepunt op 9 en 10 januari vanaf 12.30 uur is de bereiding van een exclusief 5-gangen menu door de Aziatische topkoks Chow Wan Fung van Yama, Ricky Tang van Sea Palace Amsterdam, Maoyu Qin van Umami by Han Eindhoven, Han Ji van HanTing Cuisine Den Haag, Fangming Li van Alexander Leiden en Heiko Antonewicz van Kumar’s. Het menu bevat veel gezonde Aziatische ingrediënten en wordt geserveerd aan bekende gasten die plaatsnemen aan de fraai gedekte tafel op het Aziatisch paviljoen.

Het gehele programma wordt gepresenteerd door de bekende Chinese schrijfster Lulu Wang en journalist Eric Hellingman. Lulu Wang zal ook op 10 januari om 12.00 uur haar nieuwe boek Chineeslekker op het Aziatisch paviljoen introduceren, dat in het teken staat van de gezonde Chinese keuken. Daarnaast organiseert VCHO met diverse Aziatische leveranciers en de topkoks elke beursdag interessante kookworkshops van verschillende Aziatische keukens. Het volledige beursprogramma staat ook op www.vcho.nl

Persuitnodiging: meeproeven van het exclusieve 5-gangenmenu

Vertegenwoordigers van de pers en culinaire journalisten zijn op beide dagen vanaf 12.30 uur van harte welkom om de exquise gerechten van het 5-gangenmenu mee te proeven. In de perslounge op het paviljoen worden de gerechten in de vorm van kleine hapjes geserveerd voor de pers. U kunt zich hiervoor aanmelden via marketing@vcho.nl of bellen naar 06-1399 2103 (Anthony van der Klis) met uw dagkeuze.

 


Deel dit bericht
Bekijk meer Entree Magazine X Horecava trendmagazine
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!