Thuisbezorgd.nl laat bestellen op terras

Maaltijdbestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat zich ook richten op bezoekers van terrassen. Mensen kunnen hapjes en drankjes bestellen via de app, vanaf het terras.


Maaltijdbestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat zich ook richten op bezoekers van terrassen. Mensen kunnen hapjes en drankjes bestellen via de app, vanaf het terras.

Het idee is dat je niet hoeft te wachten met bestellen totdat de ober of serveerster bij je tafeltje langsgaat. Aangesloten restaurants kunnen hun gasten straks eten en drinken laten bestellen via Thuisbezorgd.

Met de stap speelt het platform in op de aangekondigde coronaversoepelingen. De nieuwe optie komt volgende week gelijktijdig beschikbaar met de beperkte heropening van terrassen. Zelf zegt Thuisbezorgd zo restaurants een handje te helpen met de verwachte drukte en het hen zo makkelijk mogelijk maken om ‘coronaproof’ open te kunnen.

Commissie

Aangesloten horecagelegenheden die gebruik willen maken van de mogelijkheid, hoeven hiervoor straks geen commissie te betalen aan Thuisbezorgd. Of de commissie altijd 0 procent blijft, durft een woordvoerster evenwel niet te zeggen.

Er bestaan al andere apps die restaurants kunnen gebruiken om gasten te laten bestellen en betalen met hun smartphone. Dat Thuisbezorgd zich nu ook op deze manier ontplooit, kan interessant zijn voor het platform om bij het grote publiek de aandacht op zich gericht te houden. De coronalockdown leverde het bedrijf ook al veel groei op. Doordat cafés en restaurants afgelopen tijd gesloten waren voor bezoekers, is thuis eten laten bezorgen flink in populariteit toegenomen. Maar komende tijd krijgen bezorgmaaltijden weer concurrentie van het daadwerkelijk uit eten gaan in restaurants zelf.


Deel dit bericht
Bekijk meer Meer dan 530 Nederlandse bieren bij Dutch Beer Challenge
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!