Raysa Straal winnares oneUNIT wedstrijd

Raysa Straal winnares oneUNIT wedstrijd

 
Het was weer spannend bij de tweede editie van oneUNIT, dé wedstrijd waar bartenders worden uitgedaagd om een cocktail te ontwikkelen met slechts 1 eenheid alcohol. Bartenders uit heel Nederland kregen de kans om hun vaardigheden te laten zien en de ultieme low-ABV cocktail te creëren. 

De Jury
De jury bestond uit Misja Vorsteman, Joep Stassen, Lennart Deddens en Jonathan Simpson. De 8 deelnemers gingen de strijd aan met elkaar in de pop-up Bar Experience in RAI Amsterdam. 

Na een spannende wedstrijd werd Raysa Straal uitgeroepen tot winnaar van de competitie met een combinatie van zoet, zuur, zout en een bittertje. Zo zei de jury: ’Raysa’s ingrediënten waren één voor één goed terug te vinden in de cocktail. Met haar kennis over deze oneUNIT cocktail Pear Up en haar presentatie was zij de overduidelijke winnares van dit jaar.’ 

Receptuur Pear Up:
25ml Porters Gin
15ml perensiroop
10ml ananassap
15ml citroensap
2 scheutjes zoutoplossing

Over de wedstrijd

Met de oneUNIT competities slaan SpiritsNL, de vereniging van spirits producenten en de Nederlandse Bartenders Club de handen ineen en focussen zich op deze groeiende trend. De nieuwe cocktailvariant stimuleert verantwoord drinken en bedient zo een groter publiek. Geniet met een maatje minder, maar net zo lekker.
 

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »