Gratis trainingen en webinars op een rij

Gratis trainingen en webinars op een rij

 

Thuiszitten is niets voor de meeste horecaondernemers en medewerkers. Daarom zien we veel nieuwe initiatieven ontstaan, ook op het vlak van online trainingen en webinars om jezelf te ontwikkelen. Zowel op  kennis van de horeca als persoonlijke ontwikkeling. Het zijn er veel, en daarom zetten we er een aantal voor je op een rij:

#StayHomeHospitalityAcademy
SVH biedt samen met KHN een compleet e-learningpakket voor horecamedewerkers: de Stay Home Hospitality Academy. Alle medewerkers die thuis zitten kunnen nu gratis aan de slag met het grootste e-learning platform voor de horeca. Gedurende een maand worden de licenties voor keuken, bediening en fastservice volledig opengesteld. “We hopen dat dit bijdraagt aan het thuisblijven van mensen en dat ze hun tijd zinvol kunnen besteden door te werken aan hun vakbekwaamheid. We zullen in ieder geval met een vervolgactie komen wanneer de overheid besluit tot aanvullende maatregelen”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. Kijk op stayhomehospitalityacademy.nl en ga ook thuis aan de slag met de e-learnings om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Krijg jouw licentie

Passie voor Horeca
Test jouw basiskennis van de horeca. Met behulp van de gratis e-learnings op Passie voor Horeca maak jij kennis met verschillende onderwerpen en thema's uit de horeca. Wat weet jij bijvoorbeeld van bier, thee, koffie en bereidingstechnieken? De e-learnings op dit platform behandelen de basis en zijn een mooie opstap voor de e-learnings in de Stay Home Hospitality Academy of een branche-erkende  opleiding  branche-erkende opleiding. Kijk welke e-learnings je kunt volgen thuis. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Bekijk trainingen

 

#rondjevandezaak
Volg de webinars van #rondjevandezaak met relevante thema’s zoals: timemanagement, feedback geven en ontvangen, actief luisteren, confettimomentjes, ledierschap en meer. De webinars worden dagelijks gegeven door bevlogen specialisten uit de branche en zijn gratis toegankelijk. Daarnaast is er vandaag (donderdag, 2 april) om 16 uur ook een livestream talkshow voor de horeca ondernemers en managers met relevante thema’s voor in deze moeilijke tijden. Vandaag is thema Crisismanagement en planning met Hotelschool Leeuwarden, ROC Amsterdam en de winnaar van de Dutch Hotel Award.

Lees meer 

HOBP
Speciaal voor in deze zware tijden heeft HOBP een aantal e-learnings opengezet voor je horeca- en bedrijfskennis en persoonlijke ontwikkeling.

Klantgerichtheid voor leidinggevenden

Lastige klanten en klachten

Leveranciers vergelijken & beoordelen

Marketingplan in 7 stappen

Personeelskosten bewaken & bijsturen


Bidfood on going webinars
Via het YouTube kanaal van Bidfood kun je diverse webinars volgen en livestreams terugkijken. Hier vind je informatie over bestelsites en krijg je antwoorden van juridische adviseurs en er zit nog veel meer aan te komen. Deze donderdag om 13:00 uur komt Milo Berlijn spreken over gastvrijheid.

Naar Bidfood webinars 


Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »