Horecava en NVLG bundelen krachten

Horecava en NVLG bundelen krachten

 

De Horecava en de Nederlandse Vereniging Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) gaan samenwerken om ondernemers te inspireren én te voorzien van de meest actuele informatie rondom het inrichten van een professionele keuken via het platform Grootkeuken.nl én Horecava.nl. Dit legden zij op woensdag 23 oktober officieel vast via een samenwerkingsovereenkomst. 

De NVLG (initiatiefnemer van Grootkeuken.nl) ziet dat er steeds meer behoefte is aan kennis in deze veranderende markt. Vanuit deze waarneming is kennisplatform Grootkeuken.nl geboren, waar bezoekers alle informatie vinden die zij nodig hebben bij het inrichten van een grootkeuken. Denk bijvoorbeeld aan het selecteren van specifieke benodigde apparatuur, maar ook aan actuele wetgeving waar rekening mee gehouden moet worden. Naast kennis biedt het platform ook inspiratie, voornamelijk op het gebied van trends en ontwikkelingen.

Een platform dat al decennia bekend staat om het inspireren van haar bezoekers is de Horecava. De populaire beurs trekt jaar na jaar duizenden bezoekers die zich laten inspireren rondom de nieuwste innovaties op het gebied van eten, drinken en slapen. Het is dus niet meer dan logisch dat de partijen de handen ineenslaan om kennis te bundelen en de markt zo optimaal mogelijk te informeren. Het partnership zal bestaan uit het delen van expertise in de vorm van content. Zowel op de beurs, Grootkeuken.nl, Horecava.nl, als in het online magazine Scoops. Daarnaast zullen de partijen een gezamenlijk onderzoek uitzetten om inzicht te krijgen in de relevante ontwikkelingen die spelen binnen de grootkeukentechniekbranche. 

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »