NK Jonge koks deelnemers 2020 bekend

NK Jonge koks deelnemers 2020 bekend

 

Wie treedt in de voetsporen van NK Jonge Kok 2019-winnaar Ralph Benneker van De Bloemenbeek*? Het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks, verzorgt door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op Horecava 2020 gaan onderstaande talenten de strijd met elkaar aan om de meest gewilde prijs onder de jongste deelnemers in de wacht te slepen.

Welke jonge kok is het meest gepassioneerd, bestand tegen ‘een beetje’ stress en kan creatief omgaan met onverwachte producten uit een black box? De acht talenten die begin volgend jaar zullen concurreren om de titel van Nationaal Kampioen van de Jonge Koks t/m 25 jaar 2020, zijn: 

Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode
Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België)
Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen
Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn
Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland
Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam
Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle
Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht

Organisatie
Het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks wordt tot stand gebracht door het Gastronomisch Gilde en is mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale
Horeca Groothandel en RAI Amsterdam. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor ervaren en jonge professionals in de gastronomie.
Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl. 

 

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »