"Het Start-upLAB is zeer waardevol voor start-ups" - Marvin's Horecaplanken

"Het Start-upLAB is zeer waardevol voor start-ups" - Marvin's Horecaplanken

 

Met mijn start-up, Marvin’s Horecaplanken, heb ik in 2019 op de Horecava gestaan, bij het Start-Up Lab. Dit was voor mijn bedrijf erg waardevol en ik kan het andere start-ups dan ook zéker aanbevelen! Mijn doel was: leren hoe ik mijn producten beter kon laten aansluiten op de vragen uit de markt. Dit lukte zeer goed want op de beurs ben ik erachter gekomen dat naast houten borrelplanken, ook vaatwasser bestendige planken interessant zijn om aan te bieden. Met een geweldige, moderne look en het gemak van makkelijk schoonmaken, worden deze planken nu gebruikt door onder meer het Planetarium Amsterdam (zie onderstaande foto).

Ook ben ik te weten gekomen dat horecazaken het meest geïnteresseerd zijn in maatwerk als het gaat om snij-presentatie en serveerplanken. Denk bijvoorbeeld aan graveren of branddrukken, uitsparingen, en planken die volledig naar wens kunnen worden gemaakt in vrijwel iedere vorm en afmeting. Om deze reden maakt TLANT Farm & Bakery & Kitchen nu gebruik van Marvin’s Horecaplanken (zie header foto). Zonder de Horecava, was ik hier zéker minder snel achter gekomen!

Daarnaast is het voor start-ups heel interessant om op de Horecava te netwerken. Je leert op de beurs niet alleen de beslissers binnen (grote) bedrijven kennen, maar ook oprichters van andere start-ups. Je kunt van iedereen leren en je kunt elkaar helpen. Zo spreek ik nog geregeld af met Nick Polder van de start-up NIQ Supplies, die ik heb ontmoet op de Horecava, om te sparren hoe we elkaar het beste kunnen helpen als startende ondernemers.

Ten slotte raad ik elke start-up aan om op de Horecava te staan omdat het een unieke kans is jouw product aan meer dan 70.000 horecaprofessionals te laten zien. De Horecava is dé ontmoetingsplek voor vakgenoten en ideaal om nieuwe ontdekkingen op het vakgebied te verkennen.
 

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »