In Memoriam - Edwin Takens

In Memoriam - Edwin Takens

  • 2017-12-21 11:51
  • Horecava

IN MEMORIAM – Edwin Takens

Afgelopen week bereikte ons het trieste bericht dat Edwin Takens, jurylid van de Horecava Innovation Award, is overleden. Zijn vermissing heeft de afgelopen periode voor landelijke aandacht gezorgd.

Edwin was naast chef kok van het Bimhuis, ook eigenaar chef van Brasserie Bakboord en het cateringbedrijf Takenscatering. Een begenadigde chef kok en veelzijdige horecaprofessional die opviel door een eigen en originele kijk op het kook en horeca vak. Hij was sinds 2009 verbonden aan de Horecava Innovation Award, als jurylid van de categorie ‘Equipment en Services’. In deze periode hebben wij hem leren kennen als een gedreven en gepassioneerd jurylid, die de inzendingen op zijn eigenzinnige manier en met zijn uitgebreide praktijkervaring wist te beoordelen. Daarnaast was Edwin vooral een innemende vakgenoot, die door veel mensen gewaardeerd werd. Met Edwin is een markant en bijzonder mens heengegaan. We gaan hem missen.

Namens het Horecava Team en alle juryleden van de Horecava Innovation Award

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »