Ecologisch werken tijdens Horecava met Winterhalter

Ecologisch werken tijdens Horecava met Winterhalter

 

Energie-efficiëntie en het behoud van natuurlijke hulpbronnen zijn de topthema's in de spoelkeuken. De afgelopen jaren heeft Winterhalter veel geïnvesteerd in het verminderen van het gebruik van energie, water, reinigingsmiddel en naglansmiddel tijdens het wasproces.

Het resultaat is het irt-concept (Intelligent Resource Technology) met als doel machines te ontwikkelen die de beste wasresultaten leveren met een lager verbruik van hulpbronnen. Dankzij het lagere energieverbruik wordt de CO2-uitstoot geminimaliseerd en het milieu minder belast. Tevens besteden we aandacht aan het minimaliseren van materiaalverspilling en de best mogelijke recycleerbaarheid van de producten.

Voorlader vaatwasmachines UC-serie
Duurzame ontwikkelingen en besparingen zijn terug te vinden in het assortiment. De vaatwassystemen van Winterhalter zijn beschikbaar met de Energy-functie. Met de warmteterugwinning wordt stoom uit de machine gebruikt om het koude toevoerwater voor te verwarmen voor de volgende wasbeurt. De verlaging van het energieverbruik voor het voorverwarmen van het toevoerwater bedraagt 0,1 kWh per wascyclus.

De nieuwe voorladers uit de UC-serie zijn nog zuiniger in het gebruik: het stromingsgeoptimaliseerde wasveld met nieuwe sproeiergeometrie verlaagt het waterverbruik vergeleken met het voorgaande model met tot 25%. Daardoor worden tegelijkertijd minder stroom en reinigingsmiddelen gebruikt – wat de totale exploitatiekosten verder verlaagt. Wilt u meer informatie over de ecologisch technische innovaties van Winterhalter en wilt u weten hoe ú kunt besparen? Bezoek ons op stand 02.304 (in hal 2) en laat u overtuigen. U kunt altijd contact met ons opnemen via 085-203 00 35 of www.winterhalter.nl.

“Winterhalter ontzorgt, ook áchter de schermen, op Horecava.”

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »