Cursus basiskennis barista

Cursus basiskennis barista

 

Deze zware tijden bieden ook kansen: kansen om jezelf, je collega's en medewerkers te voorzien van extra kennis.

Koffiedrinken is zo veel meer dan een standaard bakje koffie nuttigen. Er zijn veel mogelijkheden om met koffie te variëren en zo een unieke gastbeleving te creëren! 

Met behulp van deze online cursus Koffie, basiskennis Barista van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca leer jij als toekomstige Barista wat koffie nu eigenlijk is, over verschillende koffievariaties en hoe je deze kunt maken. Zo maak jij het lekkerste bakje koffie waar gasten voor terug blijven komen. De training bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Hoofdstuk 1: Koffie in de horeca
Koffiedrinken is vaak een rustpunt voor gasten en geeft energie om verder te gaan. Het is de meest gedronken drank op het werk, thuis en in de horeca.

Hoofdstuk 2: Koffie op het menu
Er zijn veel koffievariaties te bedenken. Wat weet jij over de bekendste koffievariaties die je op de meeste menukaarten kunt vinden? ( Speciaal voor aankomende Barista's ) 

Hoofdstuk 3: Koffie en melk
De meeste koffievariaties zijn een combinatie van koffie en melk. Hiervoor zijn veel verschillende bereidingstechnieken te bedenken. De bekendste koffievariatie met melk is misschien wel de cappuccino.

Duur
De online training “Koffie” duurt slechts een uurtje. 

Lesmaterialen
Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.

Deze training is online gratis te volgen via het Studdy.nl platform nadat je hier een account hebt aangemaakt.

Ga naar het studdy platform voor de training

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »