Live-uitzending ‘Hallo HORECA, wat doe jij?’

Live-uitzending ‘Hallo HORECA, wat doe jij?’

 

Bekijk vanavond om 20:20 de live-uitzending ‘Hallo HORECA, wat doe jij?’

Op 20 maart om 20:20 uur presenteert Roelof Hemmen een livestream talkshow over coronacrisis en de toekomst van de horeca

De horeca zit gedwongen in een lockdown door het coronavirus. De zorgen over de sector zijn groot. Hoe nu verder? In een livestreamprogramma op HorecaNederland.TV gaat presentator Roelof Hemmen vrijdagavond 20 maart het gesprek aan met topchefs, politici, wetenschappers en artiesten over de impact van de coronacrisis en de toekomst van de horeca. 
Denk aan o.a. Ruud Koornstra (RTL4 programma Briljant!), Hans Steenbergen (Food Inspiration), Jonnie & Therese Boer (De Librije), Yuri Verbeek (culinair consultant), Hajé de Jager (eigenaar Hajé Hotels & Restaurants), Albert Kooy (Dutch Cuisine), Rik van de Laar (chek-kok restaurant 6&24), huisarts Tamara de Weijer, François Geurds (FG Restaurant), Dick Slootweg (Bidfood) en gastheer Rob Baan. 

De twee uur durende uitzending wordt live uitgezonden vanuit de Cressperience in Monster door de online horecazender www.Horecanederland.tv. De initiatiefnemers, Rob Baan en Gerlof Bos, willen op inspirerende, informatieve en interactieve wijze de sector helpen. Hoe kun je je hoofd boven water houden als horecaondernemer in deze barre tijden? Tips en tricks, goeie voorbeelden en positieve inspiratie staan in de live-uitzending centraal.


Presentator Roelof Hemmen ontvangt zijn gasten aan de langste presentatietafel op televisie ooit. Alle gasten zitten op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. 

Bekijk de live uitzending

 

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »