Online cursus Non-alcoholische dranken

Online cursus Non-alcoholische dranken

 

Deze zware tijden bieden ook kansen: kansen om jezelf, je collega's en medewerkers te voorzien van extra kennis.

Leer meer over verschillende soorten water en hun afkomst kunt onderscheiden, over het proces van koe tot koelkast en het verschil tussen een vruchtensap en een vruchtendrank met de gratis training 'non-alcoholische dranken'. De training duurt een ongeveer 2 uur en bevat verschillende online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.

Hoofdstuk 1: Water
Water lijkt een eenvoudige drank, toch zijn er grote verschillen in smaak, herkomst en samenstelling van water.

Hoofdstuk 2: Vruchtensap
Verse sappen zijn populair. Veel gasten gaan bewust om met hun gezondheid. Daarom zijn er steeds meer vruchtensappen en smoothies en gespecialiseerde horecazaken die zich hierop richten

Hoofdstuk 3: Melk
Melk is afkomstig van bijvoorbeeld koeien, geiten of schapen. Maar ook melk van het paard, de kameel of buffel kan door mensen worden gedronken. Het bekendst en meest gebruikt is koeienmelk. In dit hoofdstuk zullen we daarom alleen koemelk behandelen.

Hoofdstuk 4: Frisdrank
Frisdrank wordt vaak besteld in de horeca en er zijn zoveel soorten en smaken.. Maar wat is het eigenlijk? 


Lesmaterialen
Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.

Deze training is online gratis te volgen via het Studdy.nl platform nadat je hier een account hebt aangemaakt

Ga naar het studdy platform voor de training

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »