Supriseat geeft korting!

Supriseat geeft korting!

 

Supriseat stond afgelopen editie bij ons op het Start-upLAB en was een van de genomineerden voor de Horecava Innovation Award 2020. Bij Surpriseat is de business het automatisch genereren van een verrassingsdiner bij een van de deelnemende restaurants, welke wordt gematcht aan de gast op basis van zijn/haar profiel. 

Om de horecaondernemer te ondersteunen en ze een hart onder de riem te steken geeft SurpriSeat korting bij aankoop van een verrassingsdiner.

De actie gaat als volgt:

'SurpriSeat geeft korting weg van eigen marge, om gasten een voordelig verrassingsdiner te laten boeken. Alle diners die worden geboekt worden verdeeld over de verschillende deelnemende restaurants. Zo proberen we alvast een ‘zekerheidje’ te creëren voor de horeca die nu verplicht gesloten is en straks hard moet opbouwen om deze klap te kunnen verwerken.'

"Daarnaast proberen wij zo ook onze startup te laten bestaan en in de toekomst nog veel meer beleving aan de gast in de horeca te kunnen bieden." 

Boek hier je verrassingsdiner!

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »