Initiatieven van BRANDIT voor de horeca

Initiatieven van BRANDIT voor de horeca

 

Over BRANDIT

BRANDIT is een app die je gratis kan downloaden in de stores genaamd BRANDIT. Met BRANDIT maak je foto’s en video’s en voorzie je deze direct met je logo of merkfilter en deel je deze vanuit de app direct naar alle social media kanalen. Je logo hebt je altijd bij de hand door het unieke keyboard en zelfs je personeel en je klanten kunnen je logo gebruiken. Super makkelijk!

"Social media is zeker nu het meest gebruikte platform. Maak jezelf zichtbaar. Wij helpen je daar heel eenvoudig bij."

Initiatief 1
In de app is nu het logo van HELP DE HORECA beschikbaar voor iedereen die de app downloadt. Deze kan gebruikt worden voor social media.

Initiatief 2

Normaal gesproken verkoopt BRANDIT abonnementen om je logo of filter in het keyboard van de app te krijgen (€319,35 jaarfacturatie - €19,95 per mnd en éénmalig instel).

Echter omdat zij als organisatie ook de ondernemers willen steunen in deze moeilijke tijd bieden ze het product nu tijdelijk GRATIS aan!

Hoe kunnen ondernemers hier gebruik van maken?
Ondernemers kunnen zelf hun logo uploaden op https://brandit.app/upload en bij het afrekenen als kortingscode invullen: horeca
OF
Ondernemers kunnen hun logo naar bas@brandit.app en hij zorg dat deze in de app komt.

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »