5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

  • 2017-11-27 08:23
  • Horecava
  • Scoops Interview TrendLAB

Waarom isVrumona partner van het InnovationLab?
Vrumona is de meest innovatieve frisdrankenproducent van Nederland. Door continu te verbeteren en slim te innoveren, speelt Vrumona pro-actief in op de snel veranderende behoeftes in de markt. Mede dat zorgt ervoor dat InnovationLab en Vrumona sterke partners zijn met een ‘natural fit’.

Welke innovatie toont Vrumonaop het InnovationLab?
Vrumona innoveert vooral in de categorieën ‘gezondere keuze’ en ‘premium/craft’. Op InnovationLab 2018 zijn daarom vooral deze merken zichtbaar en verkrijgbaar:
- Russell&Co. premium bitters
- Sourcy met Smaak
- Caleb’s Kola

Waarover gaat Vrumona graag in gesprek met de bezoeker van het InnovationLab?
Bezoekers kunnen bij Vrumona terecht met al hun vragen. Daar zijn we business partner voor. Van metatrends tot kortetermijnoplossingen, en van kennismaking tot verdieping.

Welke ontwikkeling ziet Vrumona in de Hospitality Foodservice markt in 2020?
Voorbeeld van een aantal trends die zich verder zullen ontwikkelen in de komende jaren: sterke toename van buitenshuis consumptie, nog meer focus op gezondheid en duurzaamheid, en verregaande blurring.

Welke innovatietip wil Vrumona de bezoeker meegeven?
Kom inspiratie opdoen bij InnovationLab! Door je te verdiepen in trends en innovaties -zeker ook buiten je directe vakgebied- doe je nieuwe ideeën op die direct van toegevoegde waarde zijn voor je eigen business.

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »