5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

  • 2017-11-27 08:13
  • Horecava
  • Scoops Interview TrendLAB

Het Innovation & TrendLAB introduceert Gouden Partner Maxivers. Maxivers laat op het LAB zien hoe zij met hun totale foodconcept innovatieve ondernemers zoals Urban Salad hierin kunnen ondersteunen.

Waarom is Maxivers partner van het InnovationLab?
Maxivers bouwt aan haar imago en ziet het IL als perfecte match om in een inspirerende omgeving in foodservice markt haar netwerk te verbreden

Welke innovatie toont Maxivers op het InnovationLab?
Wij zullen als totaalleverancier Food- kennispartner met name ondersteunend zijn naar beurs participanten – maar pakken zeker de samenwerking om te bemiddelen in partijen die innoverend zijn ( zie bijvoorbeeld Urban Salad)

Waarover gaat Maxivers graag in gesprek met de bezoeker van het InnovationLab?
Als participant van het IL – met trots over het IL en wat de boodschap is die we met de partijen willen overbrengen en dan met name de wil en bereidheid om samen te werken en zo dus het naar een niveau tillen wat een parallel kan zijn naar de eigen werkomgeving van de bezoeker – samenwerken/ kennis delen helpt elke ondernemer naar een hoger plan.

Uiteraard zullen wij de behoefte toetsen op het gebied van inkoop en daar op inspringen als er raakvlakken liggen met onze propositie

Welke ontwikkeling ziet Maxivers in de Hospitality Foodservice markt in 2020?
Vanuit de aanbieders kant ; nieuwe samenwerkingen / krachten bundelingen – zie voorbeeld van AmazonFresh ( online platform met fysieke winkels wholefoods ) die zeker in NL gekopieerd gaan worden . Maxivers zal hierin ook haar kennis gaan verbreden om nog efficiënter – kosten reducerend relaties te bedienen.

Welke innovatietip wil Maxivers de bezoeker meegeven?
Denk vanuit je concept en houd hieraan vast en doe geen concessie in kwaliteit

 

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »