5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

  • 2018-01-22 11:44
  • Horecava
  • Scoops Interview TrendLAB

Waarom is SmartCuisine by Global-e partner van het Innovation & TrendLAB?<
Professionele keukens kampen al jaren met lage exploitatieresultaten. Dit lossen SmartCuisine en Global-e samen op door de implementatie van slimme software in de keuken. Op het Innovation & TrendLAB presenteren wij onze vooruitstrevende software.

Welke innovatie toont SmartCuisine by Global-e op het Innovation & TrendLAB?
SmartCuisine introduceert haar nieuwe softwareproduct; het innovatieve, digitale receptenboek. Hierdoor kunnen chefs het werk doen waar hun hart ligt, namelijk koken, terwijl deze innovatieve tool het calculatiewerk doet. Global-e is de totaalleverancier van ICT voor horecabedrijven. Als ICT-dienstverlener brengen wij verschillende horecavestigingen samen met passende ICT infrastructuur. Wij geloven dat de opkomst van snelle dataverbindingen kansen biedt voor horecaondernemers. In de praktijk zien we dat kassaservers en telefooncentrales draaien op onze clouddiensten. Restaurants en terrassen beschikken over onze veilige WiFi verbindingen.

Waarover gaat SmartCuisine by Global-e graag in gesprek met de bezoeker van het Innovation & TrendLAB?
Gerechten zorgen voor 70% van de omzet in een restaurant. De recepten van deze gerechten zijn goud waard. Met ons digitale receptenboek werk je efficiënter en verhoog je de winst. Dit demonstreren wij in onze keuken op het LAB waar live wordt gekookt. Horecaondernemers krijgen zo grip op hun financiën. Proef en ervaar op het LAB hoe het in zijn werk gaat!

Welke ontwikkeling ziet SmartCuisine by Global-e in de Hospitality Foodservice markt in 2020?
Wij verwachten voor 2020 een stijging in de productiviteit van de keukenbrigade, door de implementatie van slimme software in de keuken. Deze ontwikkeling in productiviteit is hard nodig. Door de aantrekkende economie, openen dagelijks nieuwe restaurants hun deuren, ontstaat meer vraag naar keukenpersoneel en ontstaat de behoefte naar efficiëntie in de keuken. Met SmartCuisine rekenen wij door wat de financiële gevolgen zijn van verschillende handelingen in de keuken, zonder het recept aan te passen. Ons doel is zorgvuldig om te gaan met de factor arbeid en dat begint bij meten is weten!

Welke innovatietip wil SmartCuisine by Global-e de bezoeker meegeven?
Naast een goed mes, geloven wij dat een chef ook digitaal gereedschap nodig heeft om een goed rendement neer te kunnen zetten.

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »