5 vragen aan… Meiko

5 vragen aan… Meiko

  • 2018-01-22 11:37
  • Horecava
  • Scoops Interview TrendLAB

Waarom is MEIKO partner van het InnovationLab & TrendLAB?
Vernieuwing en verbetering zijn een belangrijke drijfveer voor MEIKO. Al 90 jaar zijn wij dagelijks bezig onze oplossingen voor spoelen, reinigen en desinfecteren nóg beter te maken. Met als voornaamste doel het onze klanten makkelijk te maken. Op het Innovation & TrendLAB gaan wij graag in gesprek met ambitieuze horecaprofessionals om inzichten te krijgen in hoe wij hen nóg beter kunnen helpen.

Welke innovatie toont MEIKO op het InnovationLab & TrendLAB?
Op het Innovation & TrendLAB laat MEIKO met de M-iClean H zien hoe makkelijk en snel de afwas gedaan kan worden. Deze doorschuiver heeft namelijk een unieke kap die automatisch opent en sluit zodra je er een korf met vaatwerk onder plaatst. Dus zonder enige krachtsinspanning een schone vaat!

Waarover gaat MEIKO graag in gesprek met de bezoeker van het InnovationLab?
Graag gaan wij met hen in gesprek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van spoeltechniek. En hoe onze producten en ondersteunende diensten ervoor zorgen dat het werk achter de bar of in de spoelkeuken veel efficiënter, makkelijker en sneller wordt, zodat horecaondernemers kunnen doen waar zij goed in zijn.

Welke ontwikkeling ziet MEIKO in de Hospitality Foodservice markt in 2020?
Allereerst verdere verduurzaming. Onderwerpen als energie-efficiëntie en circulariteit staan hoog op de agenda. Daarnaast zien we dat er veel meer eisen worden gesteld aan service, zoals maatwerk en on-time service. En als laatste uiteraard het spanningsveld tussen omzetgroei en personeelstekort in de horeca.

Welke innovatietip wil MEIKO de bezoeker meegeven?
Innovatie is een middel, geen doel. Bekijk dus elke innovatie vanuit de vraag: wat levert het mij op?. Daarnaast raden wij bezoekers aan bij vaatwassers goed te kijken naar het verbruik van water, energie en chemie. En naar de toepassing van osmose. Hiermee realiseer je niet alleen een schitterend wasresultaat, je hoeft ook niet meer te poleren, waardoor je glasbreuk en arbeidsuren reduceert.

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »