5 vragen aan… HTC Advies

5 vragen aan… HTC Advies

  • 2017-12-29 10:49
  • Horecava
  • Scoops Interview

Waarom is HTC Advies partner van het Innovation & TrendLAB?
Wij lopen voorop in foodservice en hospitality en pionieren zit in het DNA van onze mensen. In ons dagelijks werk motiveren en coachen wij opdrachtgevers om aan de slag te gaan met trends zoals als third places, circulariteit, technologie en identiteit. Deze ontwikkelingen vragen om de juiste ondersteuning voor en sparring met onze opdrachtgevers. Daarmee maken wij organisaties toekomstbestendig. Dat laten we graag zien in het Innovation & TrendLAB.

Welke innovatie toont HTC Advies op het Innovation & TrendLAB?
Tijdens het Innovation & TrendLAB organiseren we trendtours waarbij we dieper ingaan op de trends en bezoekers enthousiast maken om te kijken naar hun eigen innovatief vermogen. Vooraf aanmelden voor de trendtour kan op www.horecava.nl/innovaties/innovation-and-trendlab/.

Waarover gaat HTC Advies graag in gesprek met de bezoekers van het Innovation & TrendLAB?
Onze experts gaan graag in gesprek over concepten die organisaties willen ontwikkelen en waarbij ze zoeken naar vernieuwing.

Welke ontwikkeling ziet HTC Advies in de Hospitality Foodservice markt in 2020?
De ontwikkeling die we zien is dat de rol van de klant steeds groter wordt: de klant kiest bewuster en maakt zijn afwegingen ook meer zichtbaar. Dat vraagt van organisaties dat zij zich duidelijker gaan onderscheiden en laten zien waar hun passie zit. In het adviesLAB gaan we graag met je in gesprek over deze uitdaging.

Welke innovatietip wil HTC Advies de bezoeker meegeven?
Het is handig als je vooraf bedenkt over welk vraagstuk je in gesprek wilt gaan met een expert. Je kunt daar zelfs vooraf een afspraak voor inplannen. Een overzicht van de experts vind je op www.horecava.nl/innovaties/innovation-and-trendlab/. Maak er gebruik van!

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »