5 vragen aan… Heineken

5 vragen aan… Heineken

  • 2017-12-29 10:42
  • Horeacava
  • Scoops Interview

Waarom is Heineken partner van het Innovation & TrendLAB?
Wij zijn partner, omdat wij geloven in vernieuwing. Ook bij Heineken zijn innovatie en ondernemerschap al meer dan 125 jaar de motor voor succes. Dit maakt dat we met trots meedoen en bezoekers graag inspireren.

Welke innovatie toont Heineken op het Innovation & TrendLAB?
Heineken deelt met de bezoekers een revolutie in tapbier voor de hospitality business. De officiële lancering vindt plaats op het LAB.

Waarover gaat Heineken in gesprek met de bezoeker van het Innovation & TrendLAB?
We gaan heel graag in gesprek over de waarde die tapbier heeft op beleving in het hospitality bedrijf. Ook leren we graag van bezoekers wat zij verwachten van ons als brouwer.

Welke ontwikkeling ziet Heineken in de Hospitality Foodservice markt in 2020?
Gasten willen waarde en geen massa. Bedrijven die er in slagen om mooie producten te serveren in een fijne omgeving met echt verhalen gaan winnen. Dit is een enorme kans voor ons allemaal.

Welke innovatietip wil Heineken de bezoeker meegeven?
Precies de reden waarom we ook partner zijn, omdat we geloven dat bedrijven die vernieuwen het sterkst zijn. Blijf goed luisteren en om je heen kijken. En ga op basis daarvan innoveren

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »