3 highlights op het TrendLAB

3 highlights op het TrendLAB

 

High traffic: Ervaar de convenience store van de toekomst. 
Beleving en efficiëntie staan centraal en producten worden op een nieuwe, verrassende wijze bereid en gepresenteerd. Alle uitdagingen van het proces komen aan bot en je krijgt een kijkje in de keuken. Daar laat Metos zien hoe je in 15 seconden de perfecte scrambled eggs bereidt met de Scraegg en presenteert AKE-IDEAL nordcap de laatste ontwikkelingen in apparatuur. Zoals een oven die in 3 seconden je pizzadeeg gaart. Maar ook slimme bestelvormen en combinatieapparatuur waarmee je zowel warm als koud je producten 24/7 kunt presenteren zijn hier te vinden. En hoe je een lekker Italiaans kopje koffie serveert laat Illy zien. Hoe je efficiënt en welke producten je aan kunt bieden daar geeft partner Lekkerland je graag advies over en ook Arla laat zien dat er meer is dan het standaard yoghurtje om aan je eiwitten te komen.

Customization: hyperpersonificatie tot in je voedsel
Krijg op basis van 5 vragen je persoonlijke voedsel en dranken profiel. Afgestemd op jouw behoeften ervaar je in het thema Cumstomization hoe belangrijk een passend aanbod is. Drink een (non-alcoholische) Gin&Tonic van Duchess, jouw smaak Nespresso koffie(cocktail) en ontdek hoe Lekker Fris je meeneemt in toepasbare formules en spannende drankjes. Ook zijn er natuurlijk nog passende barbites afgestemd op jouw profiel. Daarnaast is er van 6 personen DNA afgenomen en presenteren wij hun persoonlijke menu.

Interactief Personeelsplein: oplossingen voor jouw personeelsuitdagingen
Op het interactieve Personeelsplein vind je alles omtrent personeel. Van het uitzetten van een goede vacature tot het selecteren, boeien en binden. Een grote vacaturewand met een groot aanbod, zoek je een chef, een gastvrouw, barista of foodmarketeer? De recruiters staan voor je klaar om in 4 dagen de perfecte match voor je te vinden. Vragen over wet- en regelgeving, de nieuwe WAB? De experts van Easyworx bieden je antwoord en ontzorgen je in deze moeilijke arbeidsmarkt. Daarnaast is het belangrijk om je werknemers te blijven binden, door bijvoorbeeld het werkgeluk te verhogen. Sligro Zinn geeft diverse workshops op het Personeelsplein, onder andere over werkgeluk.

Het trendLAB bestaat uit verschillende onderdelen: Food Culture, waar de thema’s High Traffic, Cumstomization, Funky Healthy, Internet of Things en Transformation & Circularity onder vallen. Ook is er nog een groot Start-upLAB met meer dan 55 start-ups en pitches in het theater. In datzelfde theater is de opening van de beurs op 13 januari en de bekendmaking van de Horecava Innovation Awards, alle geselecteerden staan overigens ook in the Innovation Gallery en daar tegenover is het Interactieve Personeelsplein. Al met al een must visit!

 

Hoofdpartners TrendLAB:

                    

Partners TrendLAB:

                    

Word gratis lid van de Horecava Scoops. Een online magazine bomvol video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Nieuwste Video

meer video's »