5 inspirerende trendwerelden op Horecava 2008

Nieuw tijdens Horecava 2008 waren de trendwerelden voor verschillende horecasectoren. Geïnteresseerd in de laatste trends op het gebied van restaurants, het uitgaansleven, hotels, seizoenshoreca of clubs? Het was er allemaal in één van de vijf werelden: MARKT, N8LEVEN, HOTEL, STRAND OF L.A.B. die op de beursvloer hun eigen evenement tot een spektakel maakten.


Door de lancering van de trendwerelden tijdens Horecava 2008 was het mogelijk producten te zien in een real-life setting en was er volop ruimte voor onder andere exposanten, bezoekers en koks om te discussiëren.

De beroemde wedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ werd voor de 25e keer uitgereikt tijdens Horecava 2008. Om hier extra bij stil te staan, werd Het Allerlekkerste Broodje van de afgelopen 25 jaar gekozen!

Een aantal mooie herinneringen uit de trendwerelden en het wedstrijdpodium tijdens Horecava 2008!


Deel dit bericht
Bekijk meer Twee sfeervolle hotspots die recent zijn geopend
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!