webinar


Leveranciers
Frontcooking, eten serveren en uitdelen op Covid-19 tijden

Hoe kunt u front cooking, het serveren van voedsel en distributie optimaal organiseren, zelfs in Covid 19 tijden? Onze vierdelige...

Blijf gasten bedienen met nieuwe omzetstromen

COVID-19 zorgt voor ongekende uitdagingen in de horeca. Voor horecaondernemers spelen nieuwe omzetstromen een belangrijke rol in deze periode. Daarom biedt Lightspeed op 10 november om 11:00 uur weer een gratis webinar aan.

Scoops Inspiratie
Corona en de impact op de ondernemers met Michael Kras

In Corona en de impact op ondernemers, het dagelijkse interview van Financial Focus, praten ze met horecaondernemer Michael Kras. Zijn zaken zijn dicht, dus de impact van de corona-epidemie op zijn ondernemingen is enorm. Hoe komt de horeca, en zijn zaken in het bijzonder, deze dreun te boven?

Personeel
#RONDJEVANDEZAAK webinars voor persoonlijke ontwikkeling

“Rondje van de zaak” voor hospitality- medewerkers, managers en eigenaren.

Scoops Inspiratie
Volg de webinars van Bidfood!

Volg de webinars van Bidfood via hun YouTube kanaal vol met handige tips!

Scoops Inspiratie
Juridische webinars in tijden van Corona

Tijdens de Bidfood webinars geven juridisch adviseurs antwoord op alle vragen met betrekking tot de uitdagingen die corona veroorzaakt binnen de horeca. Lees de samenvatting van de webinar op www.foodyard.nl/bezorgen.

Scoops Inspiratie
Gratis trainingen en webinars op een rij

Thuiszitten is niets voor de meeste horecaondernemers en medewerkers. Daarom zien we veel nieuwe initiatieven ontstaan, ook op het vlak van online trainingen en webinars om jezelf te ontwikkelen. Zowel op kennis van de horeca als persoonlijke ontwikkeling. Het zijn er veel, en daarom zetten we er een aantal voor je op een rij:

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!