warme dranken


Warme Dranken
Populariteit van brood in de ochtend neemt af

Nederlanders staan bekend als fanatieke broodeters, maar niet (meer) bij het ontbijt. Hoe komt dat en wat staat er dan wel bij consumenten op de ontbijttafel?

Warme Dranken
Zo zet je de perfecte espresso

Een lekkere espresso zetten is niet makkelijk, maar met verse koffiebonen, een basisrecept, schone espressomachine én molen kom je een heel eind. Met deze tips zet jij ook thuis een god shot.

Warme Dranken
Start-up in the spotlight: MamasChai

Twee zussen, één missie; Nederland kennis laten maken met ECHTE chai. Leonie en Kirsten, de oprichtsters van MamasChai, brengen met hun merk de eerste ready-to-drink masala chai van Nederland.

Warme Dranken
Ben jij al voorbereid op de nieuwe wetgeving over single-use plastics?

Volgend jaar is het zo ver en gaat de nieuwe wetgeving in die onder andere het gebruik van plastic wegwerpbekers niet toestaat als je ter plaatse in een horecagelegenheid, op een festival of op kantoor drinkt. Hoe bereid jij je hier het beste op voor? Dit zal voor sommige klanten wennen zijn en mogelijk reacties oproepen. Hoe gaan klanten reageren op statiegeld betalen voor hun beker? Of staat er straks een rij om je koffiebeker af te wassen in de kantine?

Leveranciers
Omgekeerde osmosetechnologie van BWT water + more

In de gastronomische sector wordt de omgekeerde osmosetechnologie al jaren lang en breed toegepast. BWT water+more heeft het concept van omgekeerde osmose in een nieuwe jasje gestoken. Nog nooit was het zo eenvoudig, goedkoop en veilig om lokaal drinkwater te verwerken tot zuiver water voor de specieke eisen van de gastronomie.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!