Verspilling


Horeca start-ups
Start-up in the spotlight Bakkersgrondstof BV

In deze laatste Start-up in the spotlight van dit jaar spreken we met Sebastiaan Hetterschijt, één van de oprichters van Bakkersgrondstof BV. Afgelopen januari stonden ze op het Horecava Start-upLAB, pitchten ze voor grote cateraars en kwamen ze tot nieuwe inzichten.

Scoops
De Verspillingsfabriek – van verspilling naar soep

De Verspillingsfabriek is in 2016 opgericht om te laten zien dat we van reststromen weer prima kassastromen kunnen maken. Ze redden groenten in de keten van verspilling en maken er met chefs heerlijke verse soepen & sauzen van voor de professionele markt.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!