Vegetarisch


Food & Wine
Hoe serveer je oesterzwammen?

Een milieubewuste- en vegetarische optie van Nederlands bekendste snack en borrelhap serveren, hoe doe je dat? De Haven van Renesse weet hier wel raad mee. Zij serveren vegetarische oesterzwam bitterballen en kroketten en de gasten kunnen er geen genoeg van krijgen.

Duurzaamheid
Vegetarische restaurant week biedt inspiratie & mogelijkheden

Van 9 tot en met 15 maart is het weer zo ver: De Vegetarische Restaurantweek wordt als onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees voor de 3e keer gehouden. We spreken met Isabel Boerdam, initiatiefneemster van de Nationale Week Zonder Vlees en drijvende kracht achter foodblog De Hippe Vegetariër.

Scoops Inspiratie
Ode aan de kikkererwt

Een onooglijk streetfoodtentje in Tel Aviv; drie meter breed, hooguit. Uit de krakende boxjes schalt stomende techno.’ Welcome to the party, ladies!’ Achter een toonbank vol gesneden groenten, gegrilde aubergines, koolsla en groene kruiden, schalen met humus, kruimelkaas, eieren en feloranje mangosaus (amba), draaien drie grijnzende mannen als dansers om elkaar heen. Wat ze doen?

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!